Stöd och omsorg

Huvudnyheter

Ledsen flicka

Vi söker nya familjehem, 
kontaktpersoner och kontaktfamiljer

Vill du hjälpa ett barn till ett bättre liv? Behovet av familjehem och kontaktfamiljer är stort. Vi söker därför dig med en vilja att engagera dig.

Koldolmar

Meny och matlådor

Personer över 67 år erbjuds servering av lunch på kommunens skolor under ordinarie skolverksamhet samt i Amnegårdens matsal. Här kan du ta del av menyn samt beställa varma matlådor.

Hitta snabbt

  • Är du nyfiken på uppdraget som god man/förvaltare?

    Nu kan du anmäla dig till en digital introduktionskurs där du får lära dig mer om uppdraget. Som god man/ förvaltare hjälper man personer som har svårt att själva ta vara på sin rättigheter eller sköta sin ekonomi.
  • Vaccinationen påbörjad i Gullspångs kommun

    I måndags eftermiddag påbörjades vaccinationen mot Covid-19 av personer som bor på kommunens särskilda boenden. Majoriteten har tackat ja till vaccination och vi beräknar vara klara med det första vaccinationstillfället den här veckan.
  • Upplever du eller någon du känner våld i en nära relation?

    I samband med pandemin och när personer får spendera mer tid tillsammans på grund av restriktioner ökar våld i nära relation och det är svårare att efterfråga stöd och hjälp. Pandemin har bidragit till ökad isolering och den som utövar våldet behö...