Stöd och omsorg

Huvudnyheter

Ledsen flicka

Vi söker nya familjehem, 
kontaktpersoner och kontaktfamiljer

Vill du hjälpa ett barn till ett bättre liv? Behovet av familjehem och kontaktfamiljer är stort. Vi söker därför dig med en vilja att engagera dig.

Koldolmar

Meny och matlådor

Personer över 67 år erbjuds servering av lunch på kommunens skolor under ordinarie skolverksamhet samt i Amnegårdens matsal. Här kan du ta del av menyn samt beställa varma matlådor.

Hitta snabbt

  • Föreläsningar uppmärksammar veckan "En vecka fri från våld"

    Alla veckor borde vara fria från våld, men mellan den 21:e och 27:e november uppmärksammas våld i nära relationer extra runt om i landet. I Gullspångs kommun kan du bland annat ta del av föreläsningar som uppmärksammar ämnet.
  • Få hjälp av personligt ombud

    Kommunens personliga ombud, Mirjam och Karin, kan hjälpa dig som har ett långvarigt psykiskt funktionshinder med att till exempel få kontakt med myndigheter, se till så att dina lagliga rättigheter är tillgodosedda, att få rätt till sjukersättning...
  • Återhämtningsdag för medarbetare i brukar- och patientnära yrken

    För våra medarbetare inom vård och omsorg har Covid-19 inneburit stora påfrestningar under en längre tid då det bland annat varit hög sjukfrånvaro, låg bemanning, hög arbetsbelastning, restriktioner, stor oro och osäkerhet hos både personal och ho...