Lediga tomter

Småhustomter

Gullspångs kommun har ett brett utbud av byggklara småhustomter till salu, i Gullspång, Gårdsjö, Hova, Otterbäcken och Skagersvik. Du hittar alla lediga tomter under rubriken dokument här på sidan. För frågor om bland annat tomtpriser, köregler och VA-anslutning se kontaktinformation här på sidan.

För att bygga krävs bygglov och det är Miljö- och Byggnadsförvaltningen som tillhandahåller blanketter och behandlar bygglovsansökningar.

Företagstomter

Gullspångs kommun har mark för företagsetableringar i mycket bra lägen. I Hova vid E20, i Otterbäcken vid Inlandsvägen, riksväg 26, och nära Otterbäckens hamn, samt i utkanten av Gullspång. För vidare information se under rubriken dokument här på sidan.

Tomter i Otterbäcken - småhus och flerbostadshus

Kommunfullmäktige har den 14 juni tagit ett historiskt beslut om att utveckla området i södra Otterbäcken för upp till ett fyrtiotal tomter för bostäder. Nu får fler chansen att bosätta sig i vackra omgivningar nära Vänern.

På uppdrag av Gullspångs kommun planerar och projekterar verksamhet Teknik ett nytt bostadsområde inom planen för Gallernäset 1:19 i södra Otterbäcken. Som grund för projekteringen ligger detaljplanen för området samt den förstudie som tagits fram parallellt med planarbetet.

Livskvalitet i ett uppkopplat boende. Detta leder till att vi kommer kunna erbjuda er att bygga ert drömboende ett stenkast ifrån Vänerstranden med en hänförande utsikt.

Läget är speciellt bra för dig som har en aktiv livsstil och lockas av sjölivet, friluftslivet och idrottslivet.

För dagspendling når du Karlstad, Kristinehamn och Örebro. Har du tiilgång till växelvis distansarbete blir möjligheterna än fler. När du kommer hem väntar badrocken eller skridskorna på dig.

Ett boende som är praktiskt och uppkopplat - livskvalitet helt enkelt!

Tomterna kommer snart ut till försäljning och det går redan nu att göra en intresseanmälan. Se relaterad information - intresseanmälan småhustomter.

Ta också en titt på filmen över projektet och området.

Film Otterbäcken Södra


Gallernästet

Gallernäset Otterbäcken Södra

Sidan senast uppdaterad: