Meny och matlådor

Lasagne på tallrik

Lunchservering

I Amnegårdens matsal i Gullspång serveras lunch varje dag. Alla är välkomna hit.
Är du över 67 år så kan du även välja att äta lunch på kommunens skolor under ordinarie skolverksamhet. Lunch på skolorna ska anmälas en dag i förväg och serveras under ordinarie läsår och ej på helger och lov.

Varma matlådor

Personer över 67 år som inte kan laga mat själva eller ta sig till någon av kommunens dagcentraler med lunchservering, skolor eller annan restaurang kan söka bistånd för leverans av matlådor. Blankett för beställning finns under Självservice-länkar till våra e-tjänster och blanketter.

Meny vecka för vecka

Under länkar här på sidan hittar du menyn vecka per vecka för både Hova och Gullspång samt de varma matlådorna. Under länkar här på sidan hittar du menyn vecka per vecka för både Hova och Gullspång samt de varma matlådorna.

Klicka på länken Meny vecka för vecka under länkar här på sidan, välj sen vilken meny du vill läsa. För att byta mellan veckorna klickar du på nästa vecka på sidan. Det går även bra att skriva ut menyn.

Meny som app i mobilen

Du som har en så kallad smartphone eller surfplatta kan alltid se matsedeln i din mobiltelefon eller surfplatta. Appen är gratis och laddas ner från respektive app-butik, beroende på vilken typ av telefon/surfplatta du har. Sök på Omsorgen i din app-butik för att ladda ner appen. Tjänsten är tillgänglig för Iphone och Androidtelefoner. Via appen kan du se menyn både för Hova, Gullspång samt våra varma matlådor. Läs mer om menyn som app i mobilen/surfplattan under länkar här på sidan.

Sidan senast uppdaterad:

Relaterad information