Gullspångs kommun Till startsidan Gullspångs kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stöd och omsorg

Huvudnyheter

Ett barn som gömmer sig bakom ett paraply

Vi söker nya familjehem, 
kontaktpersoner och kontaktfamiljerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vill du hjälpa ett barn till ett bättre liv? Behovet av familjehem och kontaktfamiljer är stort. Vi söker därför dig med en vilja att engagera dig.

Lasagne på en tallrik

Meny och matlådor

Personer över 67 år erbjuds servering av lunch på kommunens skolor under ordinarie skolverksamhet samt i Amnegårdens matsal. Här kan du ta del av menyn samt beställa varma matlådor.

Hitta snabbt

  • Skydda barnen i corona-tider

    Kombinationen av stängda skolor, permitterade föräldrar, inställda fritidsaktiviteter samt uppmaningen om att stanna hemma med anledning av covid-19, försvårar livet för en del barn. Risken finns att förändringar i samhället försvårar en redan pro...
  • Hjälp för äldre och andra riskgrupper

    I rådande situation med coronaviruset finns hjälp att få för dig som är äldre eller tillhör annan riskgrupp. Det kan exempelvis handla om hemleverans av mat och böcker. Här har vi samlat det som är aktuellt just nu gällande livsmedel, restauranger...
  • Tillgänglighetsanpassad information om pågående smittspridning

    Här samlar vi länkar till information om sjukdomen covid-19 och coronaviruset i tillgängliga format. För att informationen ska nå så många som möjligt behöver den finnas i olika format.