Gullspångs kommun Till startsidan Gullspångs kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kulturskolan

Kulturskolans logga 2020

Välkommen till Kulturskolan i Gullspångs kommun – en mötesplats för ung kultur där drömmar förverkligas och framtiden skapas!

Kulturskolan i Gullspångs kommun erbjuder undervisning inom bild & form, teater och dans . Alla barn och ungdomar i åldrarna 7-18 år är välkomna.

Teater - måndagar med start 09 september 2019

Upptäck teaterns magiska värld! Genom teater får du möjligheten att tillsammans med andra upptäcka glädjen i att berätta historier från en scen. Du får prova på teaterns olika delar som exempelvis berättande, gestaltning, smink och kostym. Du lär dig grunderna i att agera och stå på scenen och för varje nytt år tillkommer nya utmaningar.

Bild & form - tisdagar med start 10 september 2019

Tycker du om att måla och rita? Att skulptera och skapa med händerna? I bild & form får du lära dig grunderna i konstnärligt skapande, som färg- och formlära, serieteckning, komposition och perspektiv. Du får prova olika tekniker och material och vi kommer att jobba med teman och fördjupande uppgifter. Du får utveckla dig utifrån där du själv är, du behöver inte vara bra eller bäst utan helt enkelt tycka det är väldigt roligt att skapa.

Dans - onsdagar med start 11 september 2019

Fylls din kropp med glädje när du hör musikens rytmer? Dans är ett uttrycksmedel som återfinns i alla kulturer och under alla tidsepoker. I kulturskolans dans får du möjlighet att dansa och ha roligt samtidigt som du utvecklar din kroppsmedvetenhet och rytmik.

Ansökan

Ansökan görs via blankett som finns via länken på sidan.
Blanketten skickas till:
Gullspångs kommun
Kulturskolan
Box 80
548 22 Hova
eller via e-post: jane.rosenlind@gullspang.se

Ansökningsdatum gäller som köplats. Gör din anmälan så fort som möjligt, antalet platser är begränsade. Observera att förstahandsval och andrahandsval kan göras.

Sidan senast uppdaterad: 2019-11-20

Relaterad information

Kontakt

Jane Rosenlind
Kulturutvecklare
Telefon: 0506-362 76
E-post: Jane Rosenlind

Ansvarig nämnd

Barn-, utbildning och kulturnämnd

Länkar

Broschyr hösten 2019PDF

Självservice - länkar till våra e-tjänster och blanketter

Anmälan till Kulturskolanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster