Gullspångs kommun Till startsidan Gullspångs kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Föreningsbidrag

Gullspångs kommun stöttar föreningslivet genom flera former av bidrag. Merparten riktas till föreningar som bedriver ungdomsverksamhet, men även intresse- och samhällsföreningar kan söka bidrag. Bidragen fördelas enligt de riktlinjer som har antagits av kommunfullmäktige.

Så här söker du föreningsbidrag

Du söker föreningsbidrag här på webben genom att fylla i och skicka in den aktuella ansökningsblanketten till kommunen via e-post. Ansökan om föreningsbidrag kan lämnas in från och med 15 januari fram till och med 1 april.  

I riktlinjerna för investeringsbidrag finns det bland annat ett krav på att föreningar även måste söka bidrag från andra organisationer eller stiftelser för att kunna bli beviljade ett bidrag från Gullspångs kommun. Under länken nedan hittar du en lista med tips på andra organisationer som din förening kan söka bidrag ifrån.

Tips på andra stöd och bidragPDF

 

Stöd för miljöförbättrande åtgärder - vart finns pengarna?

Länsstyrelsen har gjort en sammanställning över olika stöd som kan sökas av organisationer, föreningar och företag i Västra Götaland som vill jobba för att vi ska nå miljömålen och skapa ett mer hållbart samhälle. Sammanställningen har fokus på bidrag för miljöåtgärder eller klimatanpassning. 

Vart finns pengarna?länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan senast uppdaterad: 2019-01-30

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommun till startsidan
Töreboda kommun till startsidan