Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Biografen

Biografen är en unik mötesplats där ditt möte kan förvandlas till en upplevelse. Den klassiska Centrumbiografen i Gullspång erbjuder bekväma fåtöljer, bra ljudanläggning och digitaliserad teknik.  Förutom ordinarie filmvisning bedrivs här också filmstudio, dagbio och skolbioverksamhet. Popcorn, godis och dricka finns att köpa. Varmt välkommen!

Filmstudio 

En filmklubb för cineaster och filmintresserade. Repertoaren är indelad i en vår- och en höstsäsong med fyra filmer per termin. Samtliga filmer kostar 220 kr och biljetten finns att köpa på biblioteken i kommunen samt på biografen. 

Streaming av Göteborgs Internationella filmfestival 2018

Göteborg Film Festivals invigningsceremoni direktsänds till 31 biografer i Västra Götalandsregionen. Ett samarbete mellan Göteborgs Film Festival, Gullspångs kommun och Centrumbiografen i Gullspång.

Dagbio

Det bästa ur repertoaren för dig som vill gå på bio på dagtid. Filmen kostar 60 kronor och före varje film ges möjlighet att köpa fika för 20 kronor. Alla är hjärtligt välkomna! Dagbio är ett samarbete mellan Centrumbiografen, PRO, SPF och Gullspångs kommun.

Skolbioverksamhet

Skolbio är en kommunal verksamhet där unga ser film på biograf under skoltid. Filmerna är särskilt utvalda för målgruppen och ofta arbetar man kring filmens tema både före och efter visningen.


Sidan senast uppdaterad: 2018-01-22

Relaterad information

Kontakt

Jane Rosenlind
Kultursamordnare
Telefon: 0506-362 76
E-post: Jane Rosenlind

Anders Wallgren
Biografansvarig
Telefon: 070-651 47 16
Centrum Bio
Storgatan 9
547 31 Gullspång

 

Dokument

Filmstudions filmer våren 2018PDF

Göteborgs filmfestival 2018PDF

Länkar

             

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommuns
Töreboda kommun