Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Föreningar

Gullspångs kommun har ett aktivt föreningsliv. I kommunen finns drygt 130 föreningar. I Gullspångs kommun finns ett stort antal föreningar inom idrott, kultur och fritid.

Föreningsregister

Gullspångs kommuns föreningsliv vänder sig till människor i alla åldrar. För att underlätta för dig när du söker en förening eller en särskild verksamhet har vi sammanställt ett föreningsregister. Har kan du enkelt se vilka föreningar som har sitt säte i Gullspångs kommun samt vilken slags verksamhet de har. Registret finns under dokument till höger på denna sida och sammanställs av statistiska centralbyrån (SCB).
Du har möjlighet att länka din förenings hemsida till föreningsregistret. Ta då kontakt med kommunledningskontoret via e-post se adress till höger på sidan. 

Att bilda förening

Funderar du på att bilda förening? Till höger här på sidan så hittar ni tips på bra länkar med mycket bra information om vad man ska tänka på när man startar en ny förening men fungerar också bra för etablerade föreningar genom att på ett pedagogiskt sätt förklara exempelvis olika begrepp och bidragsuppbyggnad med mera. 

Idrottsrådet i Gullspångs kommun
I
drottsrådet i Gullspångs kommun är en samarbetsform för kommunens idrottsföreningar. Alla idrottsföreningar i kommunen är välkomna att bli medlemmar. Kontakta någon av föreningarna som är med i rådet för att få mer information. Idag ingår följande idrottsföreningar i idrottsrådet:

Gullspångs IF
Gullspångs Tennisklubb
Hova IF
Misogi Aikido Gullspång
OK Amne
Otterbäckens Bandyklubb
Ribbingsfors Golf & Kultur
Ridklubben Gullhov

Sidan senast uppdaterad: 2017-10-24

Relaterad information

Kontakt

Kommunledningskontor
E-post: Kommunledningskontor

Ansvarig nämnd

Kommunstyrelsen

Dokument

FöreningsregisterPDF
Marknadsdagar 2017PDF

Länkar
Starta ekonomisk föreninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Förening.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommuns
Töreboda kommun