Lönekontoret Mariestad Töreboda Gullspång Karlsborg

Lönekontoret MTGK är ett samarbete mellan Mariestad, Töreboda, Gullspångs och Karlsborgs kommuner. Det sker genom gemensam nämnd med Gullspång som värdkommun. Lönekontoret MTGK sköter löne- och pensionshantering åt samarbetskommunerna samt åt Tolkförmedling Väst, Biosfärsområdet Vänern Kinnekulle samt Kooperativet Laxen. Lönekontoret är stationerat i Hova.

Kontakt med lönekontoret

Under dokument här på sidan så har vi listat vanliga frågor och svar så att du snabbt och enkelt kan få svar på dina frågor. Om du inte hittar svaret på din fråga i dokumentet så kan du kontakta din lönehandläggare. Du når dem via e-post eller telefon. Du hittar telefontider och telefonnummer under Relaterad information här på sidan.

Sidan senast uppdaterad: 2019-12-03

E-post: Lönekontoret MTG

Telefontider och nummer

Måndag- torsdag:
10.00-15.00 (lunchstängt 12-13)
Fredag:
10.00-14.00 (lunchstängt 12-13)
(Julhelgen: 27:e och 30 :e dec 10.00-12.00)

Telefon lönekontoret:

Finells väg 10, Hova