Lämna och rösta på Gullspångsförslag

bilden visar en illustration av en pappa och en dotter framför en dator. Pappan har en tankebubbla som visar dottern som går över ett övergångställe och dottern har en tankebubbla med en rutchkana i. På bilden står det "Gullspångsförslaget"

Har du en idé, stor som liten, som skulle kunna hjälpa till att utveckla Gullspångs kommun? Genom att lämna och rösta på gullspångsförslag i vår nya e-tjänst kan du vara med och påverka det som du tycker är viktigt!

Hur funkar Gullspångsförslaget?

Gullspångsförslaget är framtaget som en e-tjänst där alla som vill vara med och utveckla kommunen kan skicka in ett förslag, det kan till exempel vara ett förslag om att kommunen ska skapa fler parkeringsplatser. När ett förslag är inskickat, behöver det bli godkänt av våra handläggare för att publiceras. När förslaget blivit publicerat kan man rösta på förslaget.

Alla som bor i kommunen kan rösta på publicerade förslag. För att rösta loggar man in med en e-legitimation, detta för att kunna säkerställa att den som röstar bor i kommunen och att man bara röstar på ett förslag en gång. Ett förslag ligger uppe för röstning i 90 dagar. Om ett förslag får 40 eller fler röster går förslaget vidare till politiken för utredning.

Den som lämnat ett förslag kommer att få återkoppling på förslagets status.

Lämna förslag

E-tjänsten för att lämna gullspångsförslag hittar du här: https://e-tjanster.gullspang.se/gullspangsforslaget Länk till annan webbplats.

Se och rösta på förslag

Här kan du läsa publicerade gullspångsförlag och rösta: https://e-tjanster.gullspang.se/forslag/gullspangsforslaget Länk till annan webbplats.

 

Sidan senast uppdaterad: