Våga Fråga-föreläsning med Suicide Zero

En unik föreläsning för dig över 18 år om hur vi tillsammans kan förebygga självmord
Tillsammans med organisationen Suicide Zero bjuder Gullspångs kommun nu in allmänheten till en digital Våga Fråga-föreläsning. Vi går igenom fakta och myter om självmord, lär dig känna igen och bli uppmärksammad på varningstecken på psykisk ohälsa och ger dig tips och råd på hur du kan stötta någon i din närhet som har det svårt. Läs mer på suicidezero.se/utbildningar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen att anmäla dig redan idag!
Tillsammans räddar vi liv.

Datum: onsdagen 9 juni
Tid: 18:00-19:30
Anmälan: Skicka ett mail senast 8 juni: "Anmälan Våga Fråga 9 juni" till birgitte-hald.gothberg@gullspang.se så skickar vi en deltagar-länk till din mailadress.

Föreläsningen genomförs tillsammans med den ideella organisationen Suicide Zero, med städ från Västra Götalandsregionen