Lönekontoret Mariestad Töreboda Gullspång Karlsborg

Lönekontoret MTGK är ett samarbete mellan Mariestad, Töreboda, Gullspångs och Karlsborgs kommuner. Det sker genom gemensam nämnd med Gullspång som värdkommun. Lönekontoret MTGK sköter löne- och pensionshantering åt samarbetskommunerna samt åt Tolkförmedling Väst, Biosfärsområdet Vänern Kinnekulle samt Kooperativet Laxen. Lönekontoret är stationerat i Hova.

Kontakt med lönekontoret

Under dokument här på sidan så har vi listat vanliga frågor och svar så att du snabbt och enkelt kan få svar på dina frågor. Om du inte hittar svaret på din fråga i dokumentet så kan du kontakta din lönehandläggare. Du når dem via e-post eller telefon. Du hittar telefontider och telefonnummer under Relaterad information här på sidan.

Arbetsgivarintyg för din anställning i Mariestad, Töreboda eller Gullspång

Om du behöver ett arbetsgivarintyg för den tid som du varit anställd i Mariestad, Töreboda eller Gullspångs kommun så skickar du in din begäran om detta via vår e-tjänst "Intyg eller uppgifter om årsinkomst".

E-post: Lönekontoret MTG
Fax lönekontor: 0506-363 78

Telefontider Lönekontoret
Måndag- torsdag:10.00-15.00 (lunchstängt 12-13)
Fredag: 10.00-14.00 (lunchstängt 12-13)

Sara Hultman
Lönechef
E-post: Sara Hultman

Finells väg 10, Hova

Ansvarig nämnd

Lönenämnden

Manual e-tjänst för förtroendevalda Pdf, 926.9 kB, öppnas i nytt fönster.

Intyg eller uppgifter om årsinkomst Länk till annan webbplats.