Gullspångs kommun Till startsidan Gullspångs kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Kommunalförbund

Gullspångs kommun har valt att leverera en del kommunala tjänster tillsammans med närliggande kommuner. Samarbetet är organiserat i kommunalförbund. Det fungerar så att kommunalförbundet övertar ansvaret för en viss verksamhet från medlemskommunerna.

Gullspångs kommun samverkar i fyra kommunalförbund.

Kommunalförbundet Avfallshantering östra Skaraborg (AÖS)

AÖS hanterar allt som har med avfall och hushållssopor att göra. Bland annat driver de Odenslunds återvinningscentral samt tillhandahåller tömning av hushållsavfall i kommunen. Kontakt: se länk till hemsida här på sidan.

Kommunalförbundet Räddningstjänsten östra Skaraborg (RÖS)

RÖS ansvarar för sotning och räddningstjänst i Gullspång, Skövde, Hjo, Karlsborg, Tibro, Töreboda och Mariestads kommuner. Kontakt: se länk till hemsida här på sidan.

Skaraborgs kommunalförbund

Skaraborgs Kommunalförbund har alla 15 skaraborgskommunerna som medlemmar. Syftet med förbundet är att stärka Skaraborg och samverka för utveckling och ett effektivt resursutnyttjande. Kontakt: se länk till hemsida här på sidan.

Tolkförmedling väst

Förbundet arbetar för att stärka allas rätt till lika tillgänglig och rättssäker service och vård genom god tillgång på kvalificerade tolktjänster. Medlemmar i Tolkförmedling väst är Gullspång, Alingsås, Borås, Essunga, Falköping, Grästorp, Mariestad, Göteborg, Götene, Hjo, Karlsborg, Lerum, Lidköping, Lilla Edet, Munkedal, Mölndal, Orust, Skara, Skövde, Tibro, Tidaholm, Trollhättan, Töreboda, Uddevalla, Ulricehamn, Vara, och Öckerö kommuner, samt Västra Götalandsregionen.

Kommunalförbund - Mariestads kommun

               Mariestads kommun har valt att leverera en del kommunala tjänster tillsammans med närliggande kommuner. Samarbetet är organiserat i kommunalförbund. Det fungerar så att kommunalförbundet övertar ansvaret för en viss verksamhet från medlemskommunerna.Mariestad kommun samverkar i fyra kommunalförbundKommunalförbundet Avfallshantering östra Skaraborg (AÖS)AÖS hanterar allt som har med avfall och hushållssopor att göra. Bland annat driver de Bångahagens återvinningscentral. Avfallshantering Östra Skaraborg har Mariestad, Skövde, Hjo, Karlsborg, Tibro, Falköping och Töreboda kommuner som medlemmar. Kontakt: se länk till hemsida här på sidan.Kommunalförbundet Räddningstjänsten östra Skaraborg (RÖS)RÖS ansvarar för sotning i Mariestad, Skövde, Hjo, Karlsborg, Tibro, Töreboda och Gullspång kommuner. Kontakt: se länk till hemsida här på sidan.Skaraborgs kommunalförbundSkaraborgs Kommunalförbund har alla skaraborgskommunerna som medlemmar. Syftet med förbundet är att stärka Skaraborg och samverka för utveckling och ett effektivt resursutnyttjande. Kontakt: se länk till hemsida här på sidan.Tolkförmedling västFörbundet arbetar för att stärka allas rätt till lika tillgänglig och rättssäker service och vård genom god tillgång på kvalificerade tolktjänster. Medlemmar i Tolkförmedling väst är Mariestad, Alingsås, Borås, Essunga, Falköping, Grästorp, Gullspång, Göteborg, Götene, Hjo, Karlsborg, Lerum, Lidköping, Lilla Edet, Munkedal, Mölndal, Orust, Skara, Skövde, Tibro, Tidaholm, Trollhättan, Töreboda, Uddevalla, Ulricehamn, Vara, och Öckerö kommuner, samt Västra Götalandsregionen.               

Sidan senast uppdaterad: 2018-10-05

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommun till startsidan
Töreboda kommun till startsidan