Sommarjobb

En vårdare och en äldre kvinna står lätt böjda framåt. Personerna kolla på någonting som vårdaren håller i sin hand. På bilden syns också en rabatt.

Vill du också ha ett sommarjobb där du får möjlighet att knyta värdefulla kontakter inom en stor organisation och får viktiga meriter och erfarenheter för en lång tid framöver? Då tycker vi att du bör söka sommarvikariat inom Gullspångs kommun.

Vi har varje sommar behov av flera sommarvikarier inom våra olika verksamheter inom vård och omsorg som täcker upp när ordinarie personal är på semester. Ett sommarjobb inom Gullspångs kommun är roligt och omväxlande samtidigt som det ger dig värdefulla erfarenheter, större kontaktnät och kanske nya möjligheter till jobb.

Hos oss kan du sommarjobba inom följande områden:

  • Äldreomsorg, LSS och verksamheten för ensamkommande barn
  • Måltid

Vem är du?

Du har fyllt 18 år och är flexibel, social och har lätt för att anpassa dig. Ett gott bemötande och samarbetsvilja är viktigt i verksamheterna. Det är också bra om du kan arbeta självständigt under ansvar och är stresstålig. Eftersom arbetet innebär kontakt med brukare och anhöriga behöver du kunna förstå och uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift för att undvika missförstånd.

I första hand blir du som är utbildad undersköterska och har körkort anställd inom äldreomsorg och LSS. Om du vill sommarjobba inom verksamheten för ensamkommande barn är B-körkort ett krav. Då det är viktigt med kontinuitet i vår verksamhet kommer vi även att prioritera sökande som har möjlighet att arbeta hela sommaren.

Intresseanmälan

Du anmäler ditt intresse för att arbeta som semestervikarie hos oss genom att fylla i och skicka in ett elektroniskt formulär, du hittar formulären under länkar här på sidan. Klicka på länken till det område som du är intresserad av att sommarjobba inom för att komma till ansökan. Alla uppgifter i ansökan ska fyllas i och minst en referens ska anges.

Vi mottar inte ansökan genom e-post utan det är enbart genom de elektroniska formulären för intresseanmälan på denna sida som du ansöker om våra sommarjobb.

Är du intresserad av att jobba inom flera områden skickar du in en intresseanmälan till varje. Du klickar således på var och en av de olika direktlänkarna och fyller i ett formulär till respektive område.

Frågor

Vi svarar gärna på era frågor rörande tillsättning eller själva jobbet men vi vill att all kontakt sker genom våra kontaktpersoner för respektive område. Se kontaktuppgifter till de olika verksamheterna under kontakt här på sidan.

Tillsättning

Tillsättning av sommarjobben kommer att ske löpande under våren, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Om du är aktuell för ett sommarjobb hos oss kommer vi att kontakta dig för en intervju.

Sidan senast uppdaterad:

Relaterad information

Kontakt

Äldreomsorg, LSS och ensamkommande barn 
Bemanningsenheten
Telefon: 0506-360 89
E-post: Bemanningsenheten

Måltidsenheten
Tomas Karlsson
Telefon: 0551-360 23
E-post: Tomas Karlsson

Ansvarig nämnd

Kommunstyrelsen

Länkar

Ansökningsformulär för sommarjobb inom Äldreomsorg, LSS och Ensamkommande barn
Ansökningsformulär för sommarjobb inom måltidsenheten

Dokument