Timvikarie inom vård och omsorg

Vill du ha ett meningsfullt och varierande arbete där du gör skillnad, får träffa många olika människor och ges möjligheter att knyta värdefulla kontakter? Vill du också själv kunna välja när du ska jobba? Då passar jobbet som timvikarie inom vård och omsorg i Gullspångs kommun dig perfekt.

Som timvikarie har du ett flexibelt jobb där din arbetsplats, dina arbetsuppgifter samt arbetets längd varierar. Du går in som en extra resurs när ordinarie personal är sjuk eller ledig. Arbetet innebär en stor frihet över din egen tid och ditt eget schema då du själv registrerar de tider du har möjlighet att arbeta och därefter blir uppbokad på pass. Vikariaten kan vara alltifrån några timmar till några månader.

Hos oss kan du arbeta som timvikarie inom följande områden:

  • Hemtjänst
  • Särskilt boende
  • Särskilt boende natt
  • LSS
  • Socialpsykiatri
  • Demensboenden
  • Nattpatrull
  • Daglig verksamhet
  • Korttidsverksamhet
  • Personlig assistans

Vem är du?

Du har fyllt 18 år och är flexibel, social och har lätt för att anpassa dig. Ett gott bemötande och samarbetsvilja är viktigt i verksamheterna. Det är också bra om du kan arbeta självständigt under ansvar och är stresstålig. Eftersom arbetet innebär kontakt med brukare och anhöriga behöver du kunna förstå och uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift för att undvika missförstånd.

I första hand blir du som är utbildad undersköterska och har körkort anställd som timvikarie inom äldreomsorg och LSS. Om du vill sommarjobba inom verksamheten för ensamkommande barn är B-körkort ett krav.

Intresseanmälan

Du anmäler ditt intresse för att arbeta som timvikarie genom att fylla i och skicka in ett elektroniskt formulär, se under länkar här på sidan. Du kan i själva formuläret fylla i specifikt vad  just du är intresserad av.

Vi mottar inte ansökan genom mail utan enbart via det elektroniska formuläret under länkar på denna sida.

Alla uppgifter i ansökan ska fyllas i och minst en referens ska anges.

Frågor

Vi svarar gärna på era frågor rörande tillsättning eller själva jobbet som timvikarie men vi vill att all kontakt sker genom våra kontaktpersoner. Du hittar kontaktuppgifter under kontakt här på sidan.

Tillsättning

Tillsättning av timvikariaten sker löpande efter behov.  Om det finns möjlighet till timvikariat och du är aktuell kommer vi att ta kontakt med dig. Vi besvarar inte och sänder inte tillbaka intresseanmälningar till timvikariat om vi inte kan erbjuda arbete.