Kommun och politik

Huvudnyheter

Händer och tangentbord

Självbetjäning och e-tjänsteröppnas i nytt fönster

Här hittar du kommunens utbud av e-tjänster. Här kan du exempelvis ansöka om bygglov, plats i förskola och lämna förslag, synpunkter eller felanmälan.

Vitt hänglås mot blå bakgrund

Behandling av personuppgifterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Det är viktigt att du som kommuninvånare känner dig trygg med att din kommun behandlar dina personuppgifter på ett korrekt och rättssäkert sätt. All behandling av personuppgifter sker enligt gällande lagstiftning.

Hitta snabbt

  • Nya regionala rekommendationer i Västra Götaland

    Spridningen av covid-19 har åter börjat öka i Västra Götaland. Därför inför nu smittskyddsläkaren rekommendationer som gäller omgående. Det handlar bland annat om munskydd i kollektivtrafik och vissa inomhusmiljöer, samt distansundervisning i gymn...
  • Återigen en kraftig ökning av konstaterade covid-19 fall i Gullspångs kommun

    Antalet covid-19 fall i Gullspångs kommun var 31 stycken under vecka 5, jämfört med 22 fall veckan innan. Det innebär att vi fortfarande har en hög smittspridning och att alla måste hjälpas åt och ta ansvar för att minska smittan.
  • Folkhälsoenkäten - Hälsa under pandemin

    Hur mår befolkningen i Västra Götaland under pandemin? I 2021 års enkät undersöker Västra Götalandsregionen tillsammans med Folkhälsomyndigheten den frågan och andra för att se skillnader i hälsa och livsvillkor.