Jobb och utbildningsmässa torsdagen den 23 februari

Tjej som blåser konfetti från en bok

Vi har ett gemensamt uppdrag! Tillsammans skapar vi goda förutsättningar. I kommande jobb och utbildningsmässa samarbetar Arbetsförmedlingen, Töreboda och Gullspångs kommuner och företag genom kraftgruppen, för att bidra till att så många som möjligt ska kunna arbeta och nå en egen försörjning.

Ett viktigt steg på vägen till arbete för våra arbetssökande kan också vara kompetenshöjande utbildning eller att välja rätt utbildningsväg för ett framtida jobb.

Torsdagen den 23 februari är det dags för årets jobb och utbildningsmässa på Gjutaren, Järnvägsgatan 6 Töreboda, mellan klockan 14.00–17.00.

Skapa nya kontakter

Vill ditt företag/organisation vara med och rekrytera, inspirera eller bara synas? Här kan du utnyttja möjligheten att nå arbetssökande som kan underlätta bemanningen under sommaren eller på längre sikt från både Töreboda och Gullspångs kommun. Men också för att locka framtida invånare till studier som en god långsiktig investering.

Vi hoppas att både du som arbetsgivare och utbildningsamordnare ska få en givande dag med målet att hitta framtida medarbetare och studenter.

Glöm inte anmäla ditt deltagande!

Utvecklingsstrateg
E-post: Joakim Stier

Näringslivsstrateg
E-post: Johan Storm

Varmt välkommen till Gjutaren torsdagen den 23 februari klockan 14.00–17.00!

Sidan senast uppdaterad: