Ny toppnotering för företagsklimatet i Gullspång kommun

Diagram som visar att Näringslivsklimatet i Gullspångs kommun har ökat

Tisdagen den 15 maj presenterade Svenskt Näringsliv resultatet från sin årliga enkätundersökning av näringslivsklimatet i Sveriges alla 290 kommuner. För Gullspångs kommun och alla företagare i kommunen är det glädjande nyheter - företagsklimatet har nämligen aldrig varit bättre än vad det är just nu!

– Det sammanfattande omdömet har aldrig varit på så hög nivå som nu! Vi har aldrig tidigare haft ett så bra företagsklimat som vi har just nu säger Anton Holgersson, näringslivs- och turismansvarig. Det händer mycket positivt i kommunen, vilket återspeglas i Svenskt Näringslivs enkät angående näringslivsklimatet. Vi har nått vårt mål för i år, nu är det dags att lägga i nästa växel och fortsätta arbetet med att förbättra näringslivsklimatet tillsammans med våra företagare.

Gullspångs kommun har alltså en ny toppnotering gällande det sammanfattade omdömet från företagen. Andra områden där företagen tycker att vi förbättrat oss mest jämfört med förra året är utbyggnaden av tele- och IT-nät, tjänstemännens attityder till företagande, kommunpolitikernas attityder till företagande samt kommunens information.

Länk till de samlade enkätsvaren på foretagsklimat.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan senast uppdaterad: