Ljus framtid för Hova hotell och restaurang

Gullspångs kommun och Hova Utveckling AB kommer med gemensamma krafter att renovera Hova hotell och restaurang. Redan i mars nästa år kan nya mat- och hotellgäster välkomnas i de nyrenoverade lokalerna.

Ett samarbete mellan kommunen som äger fastigheten och Hova Utveckling AB gör det möjligt att få igång hotell och restaurangverksamheten igen. Något som efterfrågats av lokala företagare, medborgare och besökare.

 – Att vi samverkar i dessa frågor är jättebra och viktigt för orten säger Elin Asp, stabschef i Gullspångs kommun. -Nu får vi ett hotell och restaurang med förutsättningar att fungera långsiktigt och som uppfyller de behov som efterfrågats. Engagemanget från företagarna i kommunen har varit stort och utan dem hade inte detta blivit verklighet avslutar Elin.

-Vi ser fram emot att få igång verksamheten i nya fräscha lokaler i mars 2018 säger Gunnar Bohlin, ordförande i Hova Utveckling AB. I början på november så kommer Utvecklingsbolaget att avslöja vilken entreprenör som kommer att driva verksamheten.

Renoveringen har redan tagit fart, fönstren är redan bytta och nästa steg blir att renovera övervåningen med alla hotellrum, därefter fortsätter man med restaurangdelen.

Sidan senast uppdaterad: