Gullspångs kommun Till startsidan Gullspångs kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Företagsklimatet i Gullspång på rekordnivå
- klättrar näst mest i Sverige!

Gullspångs kommuns företagsklimat på rekordnivå

Idag presenterade Svenskt Näringsliv resultatet från sin årliga ranking av näringslivsklimatet i Sveriges kommuner.
Företagsklimatet i Gullspångs kommun klättrar näst mest i hela Sverige med hela 91 placeringar jämfört med föregående år. Gullspångs placerar sig därmed på plats 162 av Sveriges 290 kommuner.

– Det sammanfattande omdömet har aldrig varit på så hög nivå som 2017, vilket är otroligt glädjande säger Anton Holgersson, näringslivs- och turismansvarig. Det händer mycket positivt i kommunen just nu och det märks även på näringslivsklimatet. Att Gullspångs kommun klättrar näst mest i hela Sverige är fantastiskt. Nu gäller det att hålla i och fortsätta att arbeta för fortsatt utveckling tillsammans med våra företagare.

Gullspångs kommun har gått fram på nästan samtliga punkter. De områden där företagen tycker att vi förbättrat oss mest jämfört med förra året är utbyggnaden av tele- och IT-nät, det sammanfattande omdömet hos företagen, skolans attityder till företagande samt servicen till företagen.

Exempel på hur Gullspångs kommun och företagen samarbetat för att klättra hela 91 placeringar är bland annat en gemensam yrkesmässa på Gullstensskolan, bildandet av ett näringslivsråd, företagsfrukostar samt skildringarna från våra företagsambassadörer som delat med sig av hur det är att driva företag i Gullspångs kommun.

Läs mer på http://www.foretagsklimat.se/gullspanglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan senast uppdaterad: 2017-09-26