Gullspångs kommun Till startsidan Gullspångs kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Företagsklimatet i Gullspång på rekordnivå

Gullspångs kommun klättrar rejält i årets näringslivsklimatsenkät

Idag presenterade Svenskt Näringsliv resultatet från sin årliga enkätundersökning där företagare i hela Sverige får ge sin syn på företagsklimatet i sina respektive kommuner. I årets enkätsvar gör Gullspångs kommun ett rejält hopp upp och placerar sig nu över medel för Sverige. Gullspångs kommun är den kommun i Skaraborg som klättrat mest jämfört med förra året.

-Det sammanfattande omdömet har aldrig varit på så hög nivå som 2017, vilket är otroligt glädjande säger Elin Asp, stabschef. Det händer mycket positivt i kommunen just nu och det märks även på näringslivsklimatet. Man känner en stolthet när man ser sin kommun klättra mest i hela Skaraborg, nu gäller det att hålla i och fortsätta att arbeta för fortsatt utveckling tillsammans med våra företagare.

Gullspångs kommun har gått fram på nästan samtliga punkter. De områden där företagen tycker att Gullspångs kommun förbättrat sig mest jämfört med förra året är utbyggnaden av Tele- och IT nät, kommunens upphandling, kommunpolitikernas attityder, företagarnas egna initiativ och kommunens information.

Enkäten som gått ut till 155 företag och 30 talet politiker i Gullspångs kommun ger företagen chansen att ge sin bild av hur de tycker företagsklimatet i den egna kommunen är. Den 24 september släpps resultatet av den totala rankningen i Sverige över näringsklimatet, där enkätsvaren utgör en tredjedel av resultatet.

Här kan du ta del av alla svaren i enkäten http://www.foretagsklimat.se/gullspanglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan senast uppdaterad: 2017-05-23