Lediga lokaler och mark

Företagstomter

Gullspångs kommun har mark för företagsetableringar i mycket bra lägen. I Hova invid E20, i Otterbäcken vid Inlandsvägen, riksväg 26, och nära Otterbäckens hamn, samt i utkanten av Gullspång. För mer information kontakta växeln.

Lediga lokaler

Gullspångs kommun har tecknat ett avtal med Lokalguiden, samarbetet innebär att du som fastighetsägare/förvaltare kan marknadsföra dina lediga lokaler i Gullspångs kommun kostnadsfritt. Informationen publiceras både på kommunens hemsida och på Lokalguiden. Denna tjänst hjälper både dig som fastighetsägare och de företag som vill etablera sig i vår kommun. Är du företag och vill annonsera här kostnadsfritt så kontakta näringslivsansvarig.

För dig som är fastighetsägare och vill hyra ut lokal

Vill du hyra ut lokaler och mark i din kommun så gör vi det enkelt för dig. Tillsammans med Lokalguiden kan du nu kostnadsfritt lägga ut ditt utbud för lokalsökande. Är du intresserad av hyra ut? Fyll i dina uppgifter i formuläret på länken Registrera dig på Lokalguiden nedan så skickar vi dig inloggningsuppgifter. Har du frågor? Kontakta kommun@lokalguiden.se

Länkar

Logga in på Lokalguidenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Registrera dig på Lokalguidenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dokument

Lediga företagstomterPDF

Kontakt

Kommunledningskontoret
Telefon växel: 0506-360 00
E-post: Gullspångs kommun

Sidan senast uppdaterad: