Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Nätverk för företagare

Samverkan

Gullspångs kommun samverkar med ett antal intresseorganisationer till stöd för näringslivets utveckling inom kommunen. Samverkan ska bidra till fler företag, skapa goda förutsättningar för växande företag, ökad ekonomisk tillväxt och fler kommuninvånare.

Köpmannaföreningar i kommunen:

Köpmännen i kommunen samverkar kring utvecklingsfrågor som rör handeln samt samordnar marknadsdagar och andra aktiviteter tillsammans med övriga föreningar.

Företagarföreningar i kommunen:

Gullspångs Företagarförening är en ideell och partipolitiskt obunden förening där medlemmarna består av företag med säte eller verksamhet i Gullspång.

Hova Företagarförening är en ideell och partipolitiskt obunden sammanslutning. Föreningen består av företag med säte eller verksamhet i Hova.

Områdesgruppen i Gullspång

Områdesgruppen i Gullspång är en ideell partipolitiskt obunden grupp där medlemmarna består av personer med säte i Gullspång med omnejd, vars syfte är att ge förslag för ett attraktivare område i Gullspång, Skagersvik och Otterbäcken.

LRF Kommungrupp

LRF kommungrupp i arbetar för att skapa goda villkor för människor och företag inom de gröna näringarna och på landsbygden.

Sidan senast uppdaterad: 2017-02-06

Relaterad information

Kontakt

Vakant
Näringslivsansvarig
Telefon: 0506-361 42
E-post: Kommunkontoret

Ansvarig nämnd

Kommunstyrelsen

Länkar

Kontaktuppgifter företag och näringsliv

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommuns
Töreboda kommun