Gullspångs kommun Till startsidan Gullspångs kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nya bostäder planeras i Gullspångs centrum

Skiss över nya bostäder i Gullspångs centrum

Gullspångsbostäder AB planerar för nybyggnation av bostäder i Gullspångs centrum. Huset som presenteras i skisserna är av typen "BoKlok" och planeras innehålla 12-16 lägenheter beroende på hur man projekterar utformningen. Innan den exakta utformningen fastslås kommer det att ske en inventering men det som är mer eller mindre klart är att fasaderna blir i trä och blir röda i färgen. Redan nu kan man anmäla sitt intresse till lägenheterna som kommer att ligga centralt med närhet till affärer, Göta Holme och Gullspångsälven.

Gullspångsbostäder planerade redan under 2015 när man köpte fastigheterna Klockaren 5, 8 och 9 för att bygga nytt på Prästgatan. Rivningen av de gamla lokalerna ger nu möjlighet för bostadsbolaget att bygga nya, centralt placerade lägenheter i Gullspång. Nu finns ett konkret förslag på bostäder framtagen.

Gullspångsbostäder tar gärna emot synpunkter på förslaget. Bolaget önskar även, att de som är intresserade av att hyra här, anmäler sig till Gullspångsbostäder. En sådan anmälan är inte bindande men varje anmälan kan eventuellt påverka framtida beslut. Inga beslut är fattade vare sig av ägaren (Gullspångs kommun) eller av bolagets styrelse utan detta är än så länge bara ett förslag.

Kontakta oss gärna via mail på info@gullspangsbostader.se eller post Gullspångsbostäder AB, Box 80, 548 22 Hova.

Här kan du se fler skisser på de nya bostäderna.PDF

Sidan senast uppdaterad: 2017-02-21