Namntävlingen är avslutad! Vinnare kommer presenteras i samband med Konst och Kultur i Gullspång den 26 september

Vy över nya tomtområdet med texten Tävling Vad ska nya tomtområdet heta?

Inför lanseringen av de nya tomterna i Otterbäcken behöver området få ett namn. Vi behöver din hjälp med förslag!

Området ligger söder om Otterbäcken, ett stenkast från Vänerns strand. Här kommer ett 40-tal drömboenden att förverkligas med närhet till sjölivet, friluftslivet och idrottslivet.

Vi utlyser en tävling för att få förslag till vad området ska heta. Av alla inskickade bidrag kommer en jury bestående av kommunstyrelsens arbetsutskott välja det vinnande förslaget. Ett förslag som området kan komma att namnges efter. Vinnaren får ett presentkort att använda i en lokal butik, restaurang eller café, till ett värde av 400 kronor. Två slumpvist valda bidrag får presentkort till ett värde av 200 kronor per styck.

Senast den 31 augusti vill vi ha ditt förslag. Lämna in det via e-post till kommun@gullspang.se eller i kommunhusets reception, Torggatan 19 Hova senast den 31 augusti. Glöm inte att ange ditt namn och dina kontaktuppgifter.

Vinnarna presenteras på Gullspångs kommuns konton i sociala medier samt på www.gullspang.se Länk till annan webbplats.

Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.PS! Om du vill anmäla intresse inför lanseringen kan du redan nu anmäla dig via Småhustomter i Gullspångs kommun, intresseanmälan -Gullspångs kommun (gullspang.se) Länk till annan webbplats.

Sidan senast uppdaterad: