Gullspångs kommun Till startsidan Gullspångs kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Bygga och bo

Veranda i Gullspångs kommun

I berättelserna om livet i Gullspångs kommun kan du läsa våra ambassadörers berättelser hur det är att bo här och hur de hittade sitt drömboende här.

HUsstomme

Sök bygglov via e-tjänsten Mittbygge

Nu kan du på ett bekvämt och säkert sätt söka bygglov, göra anmälan på e-tjänsten Mittbygge. På Mittbygge kan du även läsa om vad du får göra eller inte får göra samt få information om bygglovsprocessen.

Hitta snabbt

  • Länsstyrelsen varnar för vattenbrist - så kan vi spara på vattnet Grundvattennivån i kommunen är låg, precis som i resten av Sverige. Därför uppmanar nu Länsstyrelsen Västra Götaland alla att tänka på sin vattenförbrukning och spara på vårt vatten.
  • Sportkläder läcker miljöfarligt silver Silver i sportkläder tvättas ur efter bara några tvättar. Det visar helt nya laboratorieanalyser som Svenskt Vatten publicerar i rapporten ”Silverläckan”.
  • Bevattningsförbud upphävs Från och med 25 september är det åter igen tillåtet att använda det kommunala vattnet för bevattning i hela Gullspångs kommun. Även i Töreboda och Mariestads kommuner hävs förbudet. Anledningen till att bevattningsförbudet hävs är att ett upphävan...