Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Bygga och bo

Veranda i Gullspångs kommun

I berättelserna om livet i Gullspångs kommun kan du läsa våra ambassadörers berättelser hur det är att bo här och hur de hittade sitt drömboende här.

HUsstomme

Sök bygglov via e-tjänsten Mitt bygge

Vill du söka bygglov, göra anmälan eller bara veta mer om vad du kan göra eller inte får göra och om hur processen går till, så kan du göra det på e-tjänsten Mitt bygge.

Hitta snabbt

  • Ny e-tjänst för bygglov
    Mariestad, Töreboda och Gullspångs kommuner lanserar nu ännu en digital tjänst till invånarna. Nu blir det lättare för dig att ansöka om och följa bygglov. I nya e-tjänsten Mitt bygge finns både information och handledning för hur bygglovsprocesse...
  • Nytt vattenskyddsområde för Hova vattentäkt
    Den 26 februari 2018 fastställde Kommunfullmäktige ett nytt vattenskyddsområde med tillhörande skyddsföreskrifter för Hova vattentäkt. Information om beslutet kommer att skickas ut till alla kända sakägare samt berörda myndigheter med flera.
  • Förslag på detaljplan för Södra Otterbäcken
    Detaljplanen syftar till att skapa förutsättningar för byggandet av bostäder samt utveckling av befintlig campingplats. I kommunen råder i dagsläget bostadsbrist varför detaljplanen är viktig. Campingplatsens område är till stor del oplanerad och ...
Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommuns
Töreboda kommun