Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Bygga och bo

Veranda i Gullspångs kommun

I berättelserna om livet i Gullspångs kommun kan du läsa våra ambassadörers berättelser hur det är att bo här och hur de hittade sitt drömboende här.

HUsstomme

Sök bygglov via e-tjänsten Mitt bygge

Vill du söka bygglov, göra anmälan eller bara veta mer om vad du kan göra eller inte får göra och om hur processen går till, så kan du göra det på e-tjänsten Mitt bygge.

Hitta snabbt

  • Följ dina drömmar om livskvalitet och flytta till landet du med
    Se filmen där Mona berättar hur hon hittade livskvalitén i Gårdsjö utanför Hova. Hur hon värdesätter människorna och närheten till naturen och lugnet. Välkommen till Gullspångs kommun du med.
  • Torr period medför att vattenförbrukningen måste minska
    Det varma vädret under maj månad har medfört att vattenförbrukningen har ökat markant och är upp emot 30 procent högre än den normala förbrukningen. För att klara vattenhanteringen i Mariestad, Töreboda och Gullspångs kommuner ombeds vattenkunder ...
  • Ny e-tjänst för bygglov
    Mariestad, Töreboda och Gullspångs kommuner lanserar nu ännu en digital tjänst till invånarna. Nu blir det lättare för dig att ansöka om och följa bygglov. I nya e-tjänsten Mitt bygge finns både information och handledning för hur bygglovsprocesse...
Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommuns
Töreboda kommun