Vi välkomnar Catarina som ny skolchef

Catarina Higgins har rekryterats till ny skolchef och verksamhetschef för barn, utbildning och kultur i Gullspångs kommun.

Rekryteringsprocessen av skolchef/ verksamhetschef för barn, utbildning och kultur är nu avslutad. Vi är glada att hälsa Catarina Higgins välkommen till Gullspångs kommun!

Catarina har en gedigen bakgrund inom skolans värld där hon varit verksam sedan 1995 med flera olika uppdrag, bland annat som rektor och senior rektor för Drottning Blankas skolor i Linköping, Jönköping och Skövde. Hon har arbetat i flera projekt inom skolutveckling och projekt med fokus på barn och ungdomars mående och psykiska hälsa. Catarina kommer närmast från tjänsten som senior rektor för Drottning Blankas skola i Malmö.

- Vi är mycket glada över att få välkomna Catarina till Gullspångs kommun. Hon kommer med sin kompetens och erfarenhet vara en viktig tillgång i arbetet med att utveckla och driva verksamheten, säger Mats Öman, kommundirektör Gullspångs kommun.

Catarina kommer att påbörja sin tjänst hos oss den första oktober och ersätter Awaz Karim som påbörjat nytt uppdrag utanför kommunens organisation.

- Det känns jätteomtumlande och roligt att få komma till Gullspångs kommun och till en region som står inför en spännande utvecklingsresa. Jag tycker att tidiga insatser och vad man gör i tidig ålder är väldigt viktigt, så det ska bli kul att få vara med i alla steg – från förskola upp till och med grundskola, samt inom fritid och kultur, säger Catarina Higgins.

 

Sidan senast uppdaterad: