Hur blir din sommar?

Vi hoppas att du ska få en härlig sommar där du får njuta av ledigheten!

Om sommaren inte blir som du har tänkt dig, eller om oroar dig för hur det kommer bli så är det bra att veta vart du kan vända dig. Vi vill därför skicka med dig några tips på vart du kan vända dig under sommarlovet.

BRIS finns till för barn och unga som behöver någon att prata med. Du kan välja att ringa (116 111), chatta eller maila. Om du ringer till BRIS syns det inte på din telefonräkning och du kan vara anonym. https://www.bris.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster./ Länk till annan webbplats.

Unga Relationer finns till för dig som funderar över din relation. Du kanske har en partner som säger elaka saker, slår, knuffar eller pressar dig till sexuella handlingar som du inte mår bra av. På https://ungarelationer.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du göra en quiz för att se hur schysst din relation är eller chatta med en vuxen.

Tjejjouren Väst vänder sig till dig som identifierar dig som tjej och önskar information, eller stöd kring något du funderar på eller mår dåligt över.
De har en app som du kan ladda ner som heter Stella och du kan också chatta med en vuxen. https://www.tjejjourenvast.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du är alltid välkommen att ringa till Socialtjänsten i Gullspångs kommun om du är orolig, mår dåligt eller funderar över hur du blir behandlad hemma. Du når Socialtjänsten på telefon 0551-36080

Sidan senast uppdaterad: