Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Nu bygger vi om Gullstensskolan

Grävskopor vid Gullstensskolan

Nu händer det mycket på Gullstensskolan i Gullspång. Ombyggnationen av Gullstensskolan F-6 och 7-9 är i full gång. Skolan ska bli fin och modern både utomhus och inomhus.

Värme och ventilation blir bättre på skolan. Fönster är bytta på Gullstensskolan 7-9 och snart kommer ny fasad monteras.

Gullstensskolan yngre har fått en ny bandyplan som är slät. Gullstensskolan äldre ska bland annat få en ny liten bollplan med sarg för utomhussporter.

Just nu byggs skolkök och matsal om på Gullstensskolan och vi hoppas kunna börja äta där i oktober.

Huset där hemkunskap och slöjd finns byggs om totalt. Där kommer det att finnas två nya salar till Gullstensskolan F-6 och musikundervisningen kommer att flytta in här. När detta hus är klart börjar renoveringen av salar och korridorer på högstadiet.

Säkerheten

Både skola och entreprenörer tänker på barnens säkerhet. Avspärrningar finns och extra rastvakter finns på plats.

På Gullstensskolan F-6 kommer det att finnas höjdskillnad när skolgården blir jämn. Där kommer det att sättas upp staket.

På regelbundna byggmöten får rektorer och utvecklingsledare information om hur bygget framskrider och kan informera elever och personal.

När man bygger är det mycket svårt att säga när allt blir klart, men vi hoppas på februari så man sedan kan fortsätta på Regnbågsskolan i Hova.

Frågor besvaras av Ulf Andersson telefon:0551-36164, e-post: Ulf Andersson

Sidan senast uppdaterad: 2017-08-28

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommuns
Töreboda kommun