Gullspångs kommun Till startsidan Gullspångs kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Genvägar

Gullspang.se rankas högt igen

Gullspang.se tredje bästa i Sverige

Nu är SKLs (Sveriges kommuner och landstings) stora granskning av Sveriges kommunwebbar för 2017 släppt. Kommunens hemsida gullspang.se hamnar i år på en tredjeplats i Sverige!

Drygt 240 kommuner är med i granskningen i SKLs undersökning Information till alla. Granskningen utgår från 250 kriterier som ska uppfyllas vad gäller informationsinnehåll och sökfunktion. Utgångspunkten i granskningen är att se på den information som finns på webben utifrån medborgarens perspektiv. 

Gullspångs resultat

Gullspång når upp till sammanlagt 96 procent av vad som efterfrågas när det kommer till informationsinnehåll och intern sökfunktion. Det resulterar i en tredjeplats bland Sveriges kommuner (tillsammans med Mariestad, Sandviken och Helsingborg). Töreboda kommun, som tillsammans med Mariestads kommun, ingår i ett webbsamarbete med Gullspång, når upp till 82 procent.

Ta del av hela resultatet

Resultatet av undersökningen kan du ta del av i rapporten Information till alla, som presenteras på SKLs hemsida. Du kan även ta del av rapporten direkt nedan. 
Rapport Information till alla  

Sidan senast uppdaterad: 2017-11-21

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommun till startsidan
Töreboda kommun till startsidan