Gullspångs kommun Till startsidan Gullspångs kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Genvägar

Gullspångs kommun fick priset -Det goda exemplet 2017

Elin Asp och Anne-Marie Bystedt får priset Det goda exemplet 2017

Elin Asp, stabchef och Anne-Marie Bystedt, arkivarie

Kommunledningskontoret i Gullspångs kommun har tilldelats utmärkelsen - Det goda exemplet 2017 för stort engagemang i arbetslivsinriktad rehabilitering. Samordningsförbundet Norra Skaraborg delar årligen ut pris till arbetsgivare som gjort det lilla extra och som skapat möjligheter för personer som av olika omständigheter stått lite längre bort från arbetsmarknaden. Även Gröna Huset i Hova fick utmärkelsen.

-Att se möjligheter i alla människor, att alla är bra på något och att fokusera på styrkorna istället för brister och problem är något som jag brinner för säger Elin Asp, stabschef på kommunledningskontoret.  -Jag vill verkligen lyfta fram Anne-Marie Bystedt vår arkivarie som på ett föredömligt sätt lyft fram styrkorna hos andra människor och på det sättet fått dem att växa säger Elin.

Priserna delades ut i samband med att Samordningsförbundet Norra Skaraborg arrangerade en föreläsning för allmänheten på jubileumsteatern i Mariestad. Psykiatriker Åsa Kadowaki föreläste om personlig utveckling och vad som är viktigt på riktigt. Två arbetsgivare vardera från Mariestad ,Töreboda och Gullspångs kommuner mottog utmärkelsen.

Sidan senast uppdaterad: 2017-11-08

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommun till startsidan
Töreboda kommun till startsidan