Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Genvägar

Lämna synpunkter via app eller formulär

Ladda ner vår app Gullspång Synpunkt & fel. Vi vill veta vad du som kommuninvånare tycker, vad vi gör bra, kan göra bättre och om något inte fungerar. Därför har vi nu infört ett nytt system för felanmälningar och synpunkter som rör gator, parker, vatten, avlopp, bygg och miljö, alltså det som sköts av den kommungemensamma MTG-verksamheten. Synpunkter förslag och klagomål som rör övriga verksamheter lämnas in separat formulär eller via en blankett.

Om det gäller gator, parker, vatten, avlopp, bygg och miljö

Du kan lämna felanmälan eller synpunkter genom att:

  • fylla i ett formulär på kommunens hemsida.
  • ladda ner en app i din smarta telefon eller surfplatta.

I formuläret eller appen kan du även se pågående ärenden i en lista eller markerade på karta.

Ladda hem appen för gator, parker, vatten, avlopp, bygg och miljö

Appen heter ”Synpunkt & fel” och finns för Android och Iphone, sök på "Gullspång synpunkt" eller "Gullspång synpunkt & fel" i appbutikerna så kommer den upp i söklistan. Där kan du enkelt ta en bild och skicka med liksom ange position, till exempel platsen för ett nedblåst träd, hål i gatan eller nedskräpning. 

Har du ingen smartphone eller surfplatta så kan du lämna dina synpunkter i följande formulär Länk till formulär för synpunkter, förslag och klagomål på gator, parker, vatten, avlopp, bygg och miljö

Synpunkter förslag och klagomål på övriga verksamheter

Gäller det andra verksamheter som inte ingår i MTG samarbetet såsom skola, vård och omsorg med mera så kan ni lämna det i följande formulär Länk till formulär för synpunkter, förslag och klagomål på övriga verksamheter

Alla får återkoppling

Förutsatt att synpunkten eller felanmälan registrerats genom formulären eller appen kan alla som vill, och om kontaktuppgifter lämnats, få återkoppling. Det går att lämna synpunkter helt anonymt och de hanteras på samma sätt men av naturliga skäl kan vi inte återkoppla då.

Sidan senast uppdaterad: 2017-08-31

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommuns
Töreboda kommun