Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Genvägar

Medborgarundersökning

Medborgarundersökning Gullspångs kommun

Under hösten kommer SCB (Statistiska Centralbyrån) på uppdrag av Gullspångs kommun skicka ut en medborgarundersökning. 800 slumpvis utvalda medborgare ur befolkningsregistret får då möjlighet att dela med sig av sin uppfattning om hur det är att leva och bo i kommunen.

Viktigt att så många som möjligt svarar

För att få bästa kvalitet i undersökningen är det viktigt att så många som möjligt svarar. I enkäten får medborgarna tycka till om arbets- och fritidsmöjligheter, boende och trygghet. De får också säga hur de upplever den kommunala servicen inom till exempel barnomsorg, skola och äldreomsorg.

-Vi hoppas att så många som möjligt besvarar enkäten om hur de upplever kommunen som de valt att bo i. Genom att medborgarna delar med sig av sin uppfattning så bidrar de till vårt arbete med att göra Gullspångs kommun ännu bättre för medborgarna säger Elin Asp, stabschef på Gullspångs kommun.

Svar kan lämnas via pappersekät eller via webben

Den som är med i undersökningen kan själv välja att svara med hjälp av pappersenkäten eller logga in och svara via webben. Den som svarar via webben kan också välja att besvara enkäten på engelska, finska eller spanska. 

Resultaten av höstens undersökning kommer att finnas i Statistikdatabasen från den 21 december 2017. www.statistikdatabasen.scb.se  länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan senast uppdaterad: 2017-08-29

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommuns
Töreboda kommun