Gullspångs kommun Till startsidan Gullspångs kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Genvägar

Personalens vardagsberättelser lanseras som bok

Vardagsberättelser - Ett värdegrundarbete i Gullspångs kommun

Personal i Gullspångs kommun har under 2016 skrivit ner berättelser ur sin vardag med exempel på hur de arbetar utifrån kommunens värdegrund. Berättelser som beskriver de positiva exemplen när medarbetare varje dag bidrar med det lilla extra har kunnat läsas av alla medarbetare på kommunens intranät. Nu delar vi med oss av berättelserna även utanför organisationen och därför finns nu berättelserna samlade i bokform.

I boken kan man ta del av berättelser ur våra medarbetares vardag med exempel hur vi arbetar utifrån vår värdegrund som vilar på orden, gemenskap, gästfrihet, glädje och garantier.

Genom berättelserna har vi hjälpts åt med att omvandla orden till verklig handling och visat att vi lever efter dem. Berättelserna blev ett nytt sätt att tillvarata verksamhetens kraft och kunskap.
Berättelserna är vårt sätt att förstärka de positiva krafter som pågår i organisationen. Genom att lyfta det som fungerar, synliggöra goda exempel och händelser som inneburit en positiv vändning, skapar vi kraft och en påminnelse om att alla personligen är delaktiga i en ständig förbättring.
Starka berättelser ger reflektion kring vad man kan bidra med som medarbetare och blir ett stöd för att uppnå förbättrade resultat.

Berättelserna visar att vi kan göra skillnad – varje dag.

Boken finns att låna på biblioteken i Gullspång och Hova och kan även läsas digitalt via länken nedan.
Via denna länk kan ni läsa boken Vardagsberättelser - Ett värdegrundsarbetePDF

Sidan senast uppdaterad: 2018-09-04

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommun till startsidan
Töreboda kommun till startsidan