Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Genvägar

Dags att anmäla intresse för feriepraktik sommaren 2017

Nu finns blanketterna ute för att anmäla sitt intresse för en feriepraktikplats sommaren 2017. I år är feriepraktiken riktad till dig som slutat 9:an, eller dig mellan åk 1 och 2 på gymnasiet samt efter 2:an (födda -99, -00 samt -01). Har du en annan aktivitet än studier går det självklart lika bra! Sista ansökningsdag är fredag den 5 maj.

Du måste vara folkbokförd (skriven) i Gullspångs kommun. När det här skrivs är inte alla arbetsplatser färdiga än. Många av kommunens arbetsplatser tar emot feriepraktikanter varje sommar. Det kan vara inom barnomsorg, äldreomsorg och fritidsverksamhet för att nämna några. Riddarveckan behöver många feriepraktikanter i olika roller. En del arbeten sker utomhus, andra inomhus. Skriv gärna i önskemål om var ni skulle vilja vara. Vi försöker i största möjliga mån tillgodose önskemål om arbetsplats och period men vill poängtera att det är just önskemål.

Feriepraktik är ett sätt att prova på att arbeta, testa ett yrke. Veckorna kan ge referenser och meriter som gör det lättare att vid ett senare tillfälle söka och få jobb. Samtidigt som feriepraktiken är en stor möjlighet för dig som ungdom så förväntas du ta ansvar och utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt.

Sista ansökningsdag är fredag 5 maj. Alla som sökt får svar från oss. Antingen med ett erbjudande om feriepraktikplats eller med besked om att du är uppsatt på reservlistan.

Blankett för intresseanmälan feriepraktik 2017PDF
Blankett för intresseanmälan asylsökande feriepraktik 2017PDF

Hör av dig om du funderar över något!

Katarina Keijser
Ungdomskonsulent
Telefon: 0551-361 02
E-post: Katarina Keijser

Sidan senast uppdaterad: 2017-03-23

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommuns
Töreboda kommun