Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Genvägar

Lars Johansson slutar som vd för Gullspångsbostäder och Skagerns energi

Lars Johansson som nu är vd för både Gullspångsbostäder AB och Skagerns Energi AB kommer att avsluta sin tjänst som tidigast i april. Lars kommer istället att bli chef för Sydnärkes byggförvaltning i Askesund, Laxå och Lekebergs kommuner.

-Anledningen till att jag tackade ja är helt av privata skäl, då jag kommer att få avsevärt närmare till föräldrar, barn och barnbarn säger Lars Johansson. - Med tankte på det så blev det svårt att tacka nej till en så passande tjänst. -I grund och botten så stortrivs jag i Gullspångs kommun både med arbete, kollegor och boende, men nu går alltså flyttlasset österut.

-Vi önskar Lars varmt lycka till med sitt nya uppdrag han har gjort ett fantastiskt arbete genom att utveckla våra båda kommunala bolag ur ett sammhällsutvecklingsperspektiv berättar Jan Hassel, ordförande i Skagerns Energi AB. -Han har även varit en starkt bidragande kraft till att fiberutbyggnaden kommit så långt i vår kommun genom sitt enorma engagemang.

-Jag blev djupt bedrövad när jag fick höra att Lars ska sluta säger Kjell Lindholm, ordförande i Gullspångsbostäder AB, men jag känner samtidigt en stor tacksamhet över allt han har gjort och jag har stor respekt för hans beslut.

Sidan senast uppdaterad: 2017-01-16

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommuns
Töreboda kommun