Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Genvägar

Hemsidan gullspang.se bland den bästa kommunala hemsidan i Sverige

Gullspångs kommuns hemsida är fjärde bästa i Sverige

Gullspångs kommun hamnar bland de fyra bästa i Sverige i årets undersökning av kommunernas webbplatser. Att Gullspångs kommun hamnar bland de fyra bästa i riket tyder att kvalitén på gullspang.se är hög.

Informationen till medborgarna har med åren fått en allt större betydelse och allt fler söker informationen via internet och på kommunens hemsida. Bra information förmedlar en positiv bild av kommunen och skapar ett mervärde för medborgarna.

Ständigt förbättringsarbete


-Vi arbetar ständigt med att förbättra kommunens hemsida, det är ett viktigt arbete som gör skillnad för medborgarna. Att gullspang.se får ett sånt jättebra resultat i jämförelse med resten av Sveriges kommuner är oerhört roligt säger Elin Asp, stabschef på Gullspångs kommun.

Så görs granskningen

Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) genomför årligen webbundersökningen ”Information till alla” för att undersöka innehåll och kvalitet på kommunernas webbplatser.

Det handlar om att hitta svar på frågor som till exempel vilka förskolor som finns i kommunen, öppettider på återvinningscentralen eller hur man ansöker om hjälp inom äldreomsorgen. I undersökningen ska 250 frågor kunna besvaras via webben. Årets resultat visar att 95 % av svaren hittades på gullspang.se

Ta del av hela resultatet

Resultatet av undersökningen kan du ta del av i rapporten Information till alla, som presenteras på SKLs hemsida.
Länk till SKL´s hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan senast uppdaterad: 2016-11-29

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommuns
Töreboda kommun