Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Genvägar

Gullspång roligast

Bilden är tagen under en gycklarföreställning på Hova Riddarvecka

Gullspång är den kommun i Skaraborg som fick flest poäng i en färsk undersökning där Fastighetsägarna rankar Sveriges kommuner utifrån ett Kul-index.

I hela Sverige kom Gullspångs kommun på en hedrande 29:e plats. Indexet baseras på tre variabler: antalet restauranger, antalet serveringstillstånd och antalet nöjesföretag per 10 000 invånare.

Generellt finns det flest restauranger och serveringstillstånd per invånare i små turistkommuner vilket stämmer bra in på Gullspång. Elin Asp, informations- och turismansvarig i kommunen håller med om att Gullspångs kommun är en trevlig och mysig kommun att bo i. 
  -Att Gullspångs kommun har ett bra utbud trots sin storlek har att göra med ett starkt engagemang från medborgare, företag och föreningar att skapa saker att uppleva i Gullspångs kommun. Vi satsar även på besöksnäringen vilket också visar sig i utbudet för medborgarna menar Elin Asp.
Carina Gullberg, kommunstyrelsens ordförande håller med och menar att det finns en stor bredd av olika aktörer och föreningar som tillsammans skapar variation i nöjesutbudet.

Sidan senast uppdaterad: 2016-03-11

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommuns
Töreboda kommun