Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Genvägar

Gullspångs kommuns hemsida är bland de 19 bästa av Sveriges kommuners hemsidor!

Gullspångs kommuns hemsida hamnar bland de 19 bästa kommunala hemsidorna i Sverige i årets undersökning Information till alla. Varje år sedan 2009 har SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) genomfört denna undersökning av landets kommunala hemsidor. Det är i denna undersökning Gullspångs kommun visar toppresultat.

Gullspångs kommun har arbetat mycket med att förbättra informationen på hemsidan och detta har återigen gett resultat. Förra året nådde vi 86 % i undersökningen, i år blev resultatet 90 % vilket placerar oss på topp 20 listan i Sverige.

Det blir alltmer viktigt att kunna söka information via internet och att anpassa innehållet efter besökarnas behov. Förra året byggde kommunen om hemsidan så att den anpassar sig bättre till mobiltelefoner och surfplattor som är de enheter som fler och fler använder när de söker information på nätet idag. Hemsidan är något som Gullspångs kommun kommer att fortsätta att utveckla och hela tiden strävar vi efter att bli bättre och bättre.

Länk till mer information om undersökningen http://skl.se/tjanster/press/nyheter/nyhetsarkiv2015/fortsattforbattringavkommunernaswebbplatser.7116.htmllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan senast uppdaterad: 2015-10-05

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommuns
Töreboda kommun