Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Genvägar

Utökad service till medborgare och företag

Gullspångs kommun vill öka tillgängligheten och närheten till våra medborgare och företagare. Med start 17 augusti kommer personal från kommunledningskontoret att finnas på plats i Gullspång två dagar i veckan.

Kommunhuset i Hova är bemannat måndag-fredag, men vi vill så klart även finnas på plats i Gullspång. Under sommartid fram till och med 14 augusti är det turistvärdar som bemannar turistbyrån bredvid Pizzeria Glada Laxen i Gullspång. Under resten av året kommer personal från kommunledningskontoret turas om att bemanna lokalen. Lokalen i Gullspång kommer att vara bemannad mellan
kl 10-12 måndagar och fredagar. Du är välkommen in med dina frågor, förslag och synpunkter. Vill du träffa en specifik person så ring oss gärna innan för att ta reda på vilket datum som just den personen finns på plats.

Vi som kommer att turas om att bemanna i Gullspång är: Camilla McQuire, näringslivsansvarig, Elin Asp, informations- och turismansvarig, Lars Johansson, utvecklingssamordnare, Thyra Larsson, samhällsplanerare, Erik Söderström, samhällsplanerare, Jane Rosenlind, kulturutvecklare, Agatha Lahaise, turismutvecklare samt Tomas Skagenborg, energirådgivare.

Besöksadress: Storgatan 9, 547 30 Gullspång (turistbyrån ligger bredvid Pizzeria Glada Laxen vid infarten till Gullspång).

Välkommen in!

Sidan senast uppdaterad: 2015-08-13

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommuns
Töreboda kommun