Föreläsning med Anders Hansen – Rörelse som superkraft

Fysisk aktivitet har visat sig vara en verklig superkraft som inte enbart stärker din fysiska hälsa, utan även ditt mentala välmående. En hälsosam och aktiv livsstil är en långsiktig investering som kan ha positiva effekter på din hälsa och livskvalitet.

Vår hälsa och vårt välmående är en avgörande faktor för att utveckla och skapa tillväxt i Skaraborg. Samtidigt är det en verklighet att vi som samhälle blir allt mer stillasittande.

Med detta som bakgrund bjuder Folkhälsa och social hållbarhet i Skaraborg och Skaraborgs kommunalförbund in dig till en föreläsning om rörelse som superkraft. Föreläsningen hålls av Anders Hansen, överläkare i psykiatri och författare till boken Hjärnstark. Efter föreläsningen leder Jonna Nyberg från Retorikverkstaden en medborgardialog, där vi pratar om utmaningar och möjligheter kopplat till fysisk aktivitet bland våra invånare.

Har du inte möjlighet att delta på föreläsningen i Jubileumsteatern finns även möjlighet att delta på en digital föreläsning den 14 november, som sänds från aulan i Skara stadshus.

Vi har alla en viktig roll i arbetet med att skapa ett mer rörelserikt Skaraborg.

Välkommen!

Tid och plats

13 november klockan 18.00, Jubileumsteatern i Mariestad. Anmälan öppnar 20 oktober, Antalet platser är begränsade så se till att anmäla dig i tid!
Du anmäler dig via denna länk. Länk till annan webbplats.

14 november klockan 18.00, digitalt via länk, föreläsning från Skara

Evenemanget är kostnadsfritt.

Kontakt

Camilla Olsson
Folkhälsostrateg
Telefon: 0506-361 95
E-post: camilla.olsson@gullspang.se