Har du den kompetens vi behöver?

Vårdbiträde och patient

Vi behöver stärka upp och säkra vår kompetensförsörjning inom de kommunala verksamheterna. Har du någon kompetens som vi behöver? Anmäl ditt intresse för att jobba hos oss under corona-perioden.

I rådande läge med Coronaviruset står både företag och kommuner inför utmaningar. Många företag får mindre att göra och har därför mindre behov av arbetskraft. Kommunala verksamheter kan komma att påverkas av hög sjukfrånvaro och ökad arbetsbelastning och kommer därför att behöva mer arbetskraft.

Vi måste därför säkra kompetensförsörjningen inom de kommunala verksamheterna. Gullspångs kommun vill också göra en insats för näringslivet och för våra invånare som drabbas av permitteringar och uppsägningar. Vi måste ta hand om den kompetens som finns i samhället. Nu kan du anmäla ditt intresse att hjälpa till som volontär eller genom tillfällig anställning i kommunal verksamhet, under pågående pandemi. De flesta kompetenser kan behövas men i nuläget är det framförallt vård- och omsorgskompetens som är av intresse.

Gå in på e-tjänsten nedan och anmäl intresse. Vi hör av oss om vi hamnar i ett läge där vi behöver just din kompetens.

Du anmäler ditt intresse via e-tjänsten nedan. Vi hör av oss om vi hamnar i ett läge där vi behöver just din kompetens.

E-tjänst Intresseanmälan för arbete under Corona-perioden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan senast uppdaterad: